KC Fabrika Osmeha – Sportić, Imaginarijum i Bajkologija

KC Fabrika Osmeha organizuje program koji se održava jednom nedeljno.
Možete kombinovati utorkom sledeće radionice:

Imaginarijum – 17h

Dok koriste bojice i četkice, deca razvijaju finu motoriku prstiju; dok broje i lepe šarene papiriće različitih oblika, ona se upoznaju sa osnovama matematike; dok eksperimentišu sa različitim materijalima, upliću se u nauku. Možda i najbitnije od svega, ako se osećaju dobro dok stvaraju umetnost, to im podiže samopouzdanje.

Bajkologija – 18h

Mali polaznici će slušati i razgovarati o bajkama iz različitih delova sveta. Dečija mašta i istraživački duh su veoma aktivni pa ovo predstavlja odličan način za razvoj različitih sposobnosti. Slušanje priča i razgovor o njima im pomaže da prošire vokabular, razviju memoriju i da počnu da razmišljaju van okvira pri rešavanju problema.

Tokom radionica, deca će imati priliku da se upoznaju i sa bontonom i društvenim normama širom sveta, što im može značajno pomoći tokom života, pogotovo na profesionalnom planu.

Sportić – 19h

Deca uče osnovna pravila ponašanja u sportskom okruženju i povećavaju sposobnost održavanja pažnje.

Ova radionica se sastoji iz dve celine:

  • Prva celina, u trajanju od 35 minuta, posvećena je fizičkom vežbanju i sastoji se od različitih poligona za razvoj motorike i koordinacije, vežbica snage, kompleksa vežbi oblikovanja i elemenata bazičnih sportova (atletika, gimnastika…), kao i elemenata različitih sportskih igara (košarka, fudbal…)
  • Druga celina, u trajanju od 10 minuta, posvećena je upoznavanju dece sa zanimljivim i nekarakterističnim sportovima za naše prostore, uz upotrebu odgovarajućih rekvizita, video materijala i fotografija.

1. Sve radionice su u trajanju od 45 minuta, dok pauza od 15 minuta služi za slobodnu interakciju dece
2. Cena za pohađanje jedne radionice iznosi 2500 dinara na mesečnom nivou
3. Cena za pohađanje dve radionice koje su vezane iznosi 3500 dinarana mesečnom nivou
4. Cena za pohađanje tri radionice koje su vezane iznosi 5000 dinara na mesečnom nivou

Lokacija:
Nebojšina 53, Vračar

Prijavite se, jer je broj mesta ograničen:

  • 063/344-040
  • fabrikaosmeha@gmail.com