Moj prvi akvarijum – Javni akvarijum i tropikarijum

moj prvi akvarijum

Javni akvarijum i tropikarijum najavljuje  radionicu za decu predškolskog i školskog uzrasta, pod nazivom “Moj prvi akvarijum“.

Cilj manifestacije

Okupljanje dece i uz razgovor, predavanje i igru, pokaznom edukativnom metodom, upoznati decu i roditelje sa ulogom akvarijuma i ribica u životu i razvoju deteta.

Zainteresovana deca mogu prisustvovati i učestvovati u pokaznoj radionici pod nazivom “Moj prvi akvarijum”. Obezbeđeni su manji akvarijumi raznih oblika (kugle, kocke, kvadrove i ugaone akvarijume). Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u radionici kao i potrebnu opremu, scenografiju, biljke i ribice za formiranje jednog lepog malog akvarijuma.

Po završetku radioničkog dela, zainteresovani učesnici će imati mogućnost da od obezbeđene i pripremljene scenografije, kamenja, panjeva, ribica i biljaka, formiraju svoj akvarijum i učestvuju u takmičenju “Najlepši moj prvi akvarijum”.

U glasanju će učestvovati svi prisutni, učesnici i roditelji, stručnjaci i posetioci, kako bi zajedničkim snagama izabrali najlepši koncept i aranzman. Učesnik radionice koji, prema glasovima posetioca, napravi najlepši akvarijum, stiče pravo da po završetku izložbe kao nagradu ponesu svoj najlepši akvarijum.

Molimo zainteresovane da se jave da bi se odredio najbolji termin za ovaj događaj.

Možete se javiti putem e-maila: info@javniakvarijum.rs ili telefonom na broj 011/403 28 73,  011/403 28 74.

Cenovnik:

  • Za decu predškolskog uzrasta ulaz je besplatan
  • Za decu uzrasta osnovnih škola do 8. razreda cena ulaznice je 100 dinara
  • Za odrasle cena je 200 dinara.

U cilju olakšavanja građanima sa manjim prihodima upravni odbor Javnog akvarijuma i tropikarijuma Beograda je odlučio da ulaz bude besplatan sledećim danima:

  • Ponedeljkom za penzionere
  • Utorkom za decu srednjih škola
  • Sredom za studente
  • Četvrtkom za decu osnovnih škola

 

Adresa: Ulica Milenka Vasića 3